UVJETI KORIŠTENJA

1. Preusmjeravanje i poveznice
MEDIARENT nije odgovoran za sadržaje kojima se pristupa preusmjeravanjem ili poveznicama na druge Internet stranice s ovog portala, osim u slučaju da je MEDIARENT u cijelosti upoznat s ilegalnim sadržajima te je putem ovoga portala mogao istima zabraniti pristup. U slučaju štete nastale uporabom informacija s drugih internet stranica, odgovoran je isključivo autor istih, a ni u kojem slučaju portal na kojem postoji poveznica na njih. Nadalje, MEDIARENT nije odgovoran za sadržaje ili poruke koje na stranice unose korisnici putem foruma, knjige gostiju ili liste adresa korisničke pošte koje se nalaze na portalu.

2. Autorska prava
MEDIARENT će nastojat izbjeći objavljivanje materijala zaštićenih autorskim pravima, ili, ukoliko to nije moguće, navesti kako je isti zaštićen autorskim pravima.
Sva prava na materijal koji je nastao unutar MEDIARENT -a su pridržana. Nije dopušteno umnožavanje i korištenje sadržaja kao što su slike, dijagrami, zvukovi ili tekst, u elektroničkom ili tiskanom obliku, bez pismene suglasnosti MEDIARENT -a.

3. Izjava o privatnosti
Ukoliko na stranicama MEDIARENT -a postoji mogućnost unosa osobnih ili poslovnih podataka korisnika (e-mail adresa, ime i prezime, poštanska adresa), isti je posve dobrovoljan. Dozvoljeno je korištenje i plaćanje svih ponuđenih usluga (ukoliko je to tehnički izvedivo i opravdano) bez navođenja osobnih podataka, uz navođenje istih s garancijom njihove anonimnosti ili korištenjem aliasa. Uporaba objavljenih poštanskih i e-mail adresa, te brojeva telefona i telefaksa u marketinške svrhe zabranjena je, a bit će kažnjeni oni koji budu slali neželjene e-mail poruke.

4.Sigurnost sadržaja
Iako koristimo vrhunsku softversku tehnologiju, ne preuzimamo odgovornost za štetne sadržaje ili viruse koji cirkuliraju internetom. Korisnik ovih stranica obvezan je nabaviti i koristiti vlastiti anti-virusni softver za zaštitu od štetnih sadržaja ili gubitka podataka.

Copyright © 2010. MEDIARENT . All Rights Reserved

 
 

Copyright © MEDIARENT       |       Design by studio ST-WEB